Koepelsealer

 

De koepelsealer, uw ideale verpakkingsmachine?

Een koepelsealer is de ideale oplossing om kleinere series snel en mooi te verpakken. Een koepelsealer combineerd het lassen en krimpproces in één handeling.

Nodema is in Nederland de dealer voor de Smipack koepelsealers. De Smipack koepelsealers kenmerken zich door de hoge kwaliteit en eenvoudige bediening. Daarnaast zijn de Smipack koepelsealers ook zeer gunstig geprijst en altijd uit voorraad leverbaar.

 

De Smipack koepelsealers van Nodema

Er zijn twee basis uitvoeringen namelijk volledig handmatig en semi-automatisch te bedienen. Naast dat de koepelsealers flexibel zijn in te zetten

 

Smipack SL serie, Handmatig

De Sl serie koepelsealers hebben een handmatige bediening. Na het invoeren van het product kan de koepel handmatige gesloten worden. Vervolgens wordt de folie automatisch gelast en gekrompen. Dankzij de magneet sluiting blijft de koepel automatisch gesloten tot de folie strak om het product is gekrompen.

 

Smipack S serie Semi-automatisch

De S series van Smipack zijn uitgerust met een automatisch koepelsluiting en een transportsyteem. Deze twee opties versnellen het verpakkingsproces. Nadat het product is ingevoerd doet de machine de rest.

Semi-automatisch

Meer weten? Advies, een vraag of verbruiksmaterialen nodig?
Vul ons contactformulier in of bel 0294 – 411 985.