AL EENS AAN HUREN GEDACHT?

 

Uw klant is ambitieus

Klanten met ambitie zijn prettig. U krijgt daardoor meer opdrachten en dat is heel plezierig voor uw groei. Uw klant denkt dat deze specifieke order geregeld terug gaat komen. Een nieuwe machine zou daarom wel fijn zijn, maar u hikt een beetje tegen de investering aan. Het gaat toch al gauw over flinke bedragen. Echt geld.

 

Kopen of huren?

U moet iets doen, dat is wel duidelijk. Maar dan moet u wel zeker weten dat uw klant van uw diensten gebruik blijft maken. Misschien ziet u zelf kansen om andere markten aan te boren. Dat zou mooi zijn. Eigenlijk zou het handigste zijn dat u voor kortere of langere tijd een machine zou kunnen huren…

 

Nodema verhuurt

U heeft geluk. Nodema wil u daarin graag tegemoetkomen. In onze showroom staan verpakkingsmachines opgesteld die we tijdelijk in kunnen zetten om uw productie op te lossen. Doen we graag. Huurt u voor een bepaalde tijd een van onze verpakkingsmachines, dan steunt u de ambitie van uw klant en kunt u nieuwe markten verkennen. Kopen kan altijd nog.

 

Geïnteresseerd?

Bel dan met een van onze verpakkingsspecialisten en informeer naar de mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook een test afspreken.