Lease verpakkingsmachines en etiketteermachines

 

Het leasen van verpakkingsmachines kan in een aantal situaties erg aantrekkelijk zijn. Bij Nodema zijn er volop mogelijkheden!

In samenwerking met gespecialiseerde leaseorganisaties kan Nodema begeleiden naar de ideale oplossing. Het is mogelijk om zonder die eenmalige investering toch aan de slag te gaan met de hoge kwaliteit verpakkingsmachines en etiketteermachines.

 

De voordelen van een leaseconstructie via Nodema

  • Hoge kwaliteit verpakkingssystemen
  • Geen eenmalige hoge investering
  • Betrouwbare technische ondersteuning
  • Fiscale voordelen

Bij het bepalen van de klantgerichte oplossing wordt eerst gekeken naar de wensen van de klant. Bent u nieuwsgierig naar de leasemogelijkheden voor uw organisatie. Neem dan contact met ons op!

 

Stappenplan

Het bepalen van een goede oplossing begint met de ideale verpakkingsmachine. De machine wordt samengesteld na goed onderzoek wat de verwachtingen zijn van de verpakkingslijn. Het voorstel van de geoptimaliseerde verpakkingslijn wordt in gedeeld met de leasemaatschapij. Doorgaans is het leasevoorstel binnen één werkdag beschikbaar. Uitsluitend gaat het om financial lease overeenkomsten waarbij de machine na afloop van de looptijd eigendom is van de klant.

Bekijk het het assortiment Nodema verpakkingsmachines

Extra verpakkings en etiketteer capaciteit voor een korte periode? Nodema heeft flexibele huurmogelijkheden.

Semi-automatisch

Automatisch

Meer weten? Advies, een vraag of verbruiksmaterialen nodig?
Vul ons contactformulier in of bel 0294 – 411 985.