NODEMA is ruim 25 jaar actief in adviseren en leveren van verpakkingsoplossingen. Wij doen dit met gerenommeerde betrouwbare merken. Wij zijn inmiddels een welbekende speler als het gaat om verpakkingsoplossingen, beschermen, verwerken en/of communiceren. Hieronder vindt u de merken waarmee wij werken.

thumb

Brunner Verpakkingsmachines

Kwalitatief hoogwaardige, innovatieve apparatuur van gestandaardiseerde verpakkingsmachines tot complete systeembouw. Eenvoudige smart display bediening.

thumb

Herma Etiketteermachines

Op maat gemaakte etiketteermachines systemen die variëren van eenvoudige handdispensers tot speciaalmachines voor complexe afzonderlijke etiketten.

thumb

Kraus Feedersystemen

Specialist in toevoer- en separeersystemen. Levert tevens totaaloplossingen voor het separeren, printen, identificeren en controleren van uiteenlopende vlakke producten.

thumb

Bolloré Krimpfolies

Groot assortiment speciale foliesoorten voor de foodsector (dagvers, lange houdbaarheid) en de non-foodsector.

thumb

KWK Folies

Producent van standaard LDPE en HDPE en folie- eindproducten als zakken en hoezen. levert al een zeer constante PE- folie vanaf 12 my.

thumb

Smipack

Met het hoge krimpvermogen creëert u eenvoudig en snel een mooie verpakking. Met Smipack machines bieden wij deze mogelijkheid.