BVM Banderolleermachine

 

 

BVM Combi banderolleermachines zijn er tot een capaciteit van max. 17 slagen/min. De Banderolleermachine en krimptunnel zijn als eenheid op een frame gemonteerd. Met behulp van vlakfolie wordt een banderolleerverpakking gemaakt. Deze wordt door de aansluitende krimptunnel strak om het product gekrompen.

 

BVM Banderolleermachines tot max. 45 slagen/min., afhankelijk van model, zijn in lijn of met haakse toevoer leverbaar. Met behulp van vlakke folie wordt een banderolleer verpakking gemaakt. Leverbaar als halfautomaat of volautomatisch in-lijn, haakse invoer met mechanische productschuiver. Een verpakkingsmachine voor de meest uiteenlopende banderolleertoepassingen. Door het inzetten van een continu verwarmd en onderhoudsvrij lassysteem kan 15- 100 mµ dikke polyethyleen folie storingsvrij verwerkt worden.

 

BVM Straffpakker tot max. 30 slagen/min., werkt ook met een boven- én onderfolie en maakt door het foliestraffsysteem een strakke foliebanderol om het product. Door de verrubberde rollen met een terugtrekfunctie, is de strakheid traploos instelbaar. Hierdoor kunnen zowel stapels als bundels van bijvoorbeeld flessen of blikken strak verpakt worden. Het inzetten van een krimptunnel maakt het mogelijk om de overtollige folie nog strakker te doen krimpen.

Productinvoer: handmatig of volautomatisch, productherkenning door een fotocel.

Door het inzetten van een continu verwarmd en onderhoudsvrij lassysteem kan 15- 100 mµ dikke polyethyleen folie storingsvrij verwerkt worden.

 

BVM heeft voor elk type verpakkingsmachines passende krimptunnels ontwikkeld. Hierdoor kan voor vrijwel elk product een passende oplossing worden gevonden. Afhankelijk van de gewenste verpakking en snelheid is er een enkele of dubbele krimptunnel mogelijk en zijn er verschillende breedtes van 450mm t/m 1600mm beschikbaar. Allen afgestemd op de juiste BVM verpakkingsmachines. De BVM  krimptunnels zijn bijzonder energiezuinig  door de dubbele isolatie. U heeft ook nog eens levenslange garantie op de verwarmingselementen!

 

Optioneel voor alle BVM machines: volautomatische, motorische formaatverstelling, vanuit het geheugen oproepbaar.

Klik op brochure om deze te downloaden

Meer weten? Advies, een vraag of verbruiksmaterialen nodig?
Vul ons contactformulier in of bel 0294 – 411 985.