BVM Papertec 800

 

BVM volautomatische papierverpakkingsmachine, de Papertec 800

 

De nieuwe BVM Papertec 800 verpakt verzendartikelen van verschillende afmetingen. Van een paar sokken tot een jasje, alle producten worden volautomatisch verpakt in een aan alle kanten gesloten papieren verpakking en voorzien van een verzendetiket.

 

Met kraftpapier, zonder PE-coating en zonder papierafval, worden de artikelen precies passend verpakt en verzendklaar gemaakt. Het papier is volledig recyclebaar en composteerbaar. Een hersluitoptie stelt de klant in staat de verpakking opnieuw te gebruiken voor het verzenden van retouren. Dit papier is beduidend goedkoper dan bijvoorbeeld karton en in het proces worden rollen gebruikt van slechts één breedte. Het volledig geautomatiseerde verpakkingsproces in de BVM Papertec 800 maakt ook aanzienlijke besparingen op personeelskosten mogelijk. Doordachte processen binnen dit toekomstgerichte systeem zorgen voor procesveilige en betrouwbare productieprocessen.

 

Tal van online retailbedrijven hebben zich ten doel gesteld om in de nabije toekomst klimaatneutrale producten te produceren. Door het gebruik van de nieuwe BVM Papertec 800 kunnen innovatieve en milieuvriendelijke concepten eenvoudiger worden geïmplementeerd (zoals het drastisch verminderen van het materiaalgebruik door het gebruik van papieren verpakkingen) en kunnen uw gewenste doelen sneller worden bereikt.

 

Op het nieuwe machineconcept en de innovatieve verpakking zijn tal van patenten geregistreerd en eigendomsrechten verleend.

Meer weten? Advies, een vraag of verbruiksmaterialen nodig?
Vul hier ons contactformulier in in of bel 0294 – 411 985.