HERMA InNo-Liner, Linerless etiketteersysteem.

 

Met de HERMA InNo-Liner wordt het draagmateriaal voor verzendetiketten overbodig. Minder afval. Minder kosten. Goed voor het milieu.

Het jaarlijkse aantal pakketten dat wereldwijd wordt verzonden, overschrijdt al meer dan 100 miljard en blijft stijgen. Vrijwel allemaal dragen ze een verzendetiket. Het realiseren van besparingen in het etiketteringsproces, wat een cruciale rol speelt in de logistieke keten, levert dan ook aanzienlijke voordelen op. Deze voordelen komen goed tot uiting met het HERMA InNo-Liner-systeem. Het elimineert volledig de tot nu toe essentiële gesiliconiseerde drager van de etiketten.

Het gepatenteerde zelfklevende materiaal wordt door toevoer van water in een fractie van een seconde zeer hechtend als het wordt afgegeven en geactiveerd door een speciale microverstuiver. Het linerless HERMA InNo-Liner-systeem kan etiketten aanbrengen op verzenddozen van verschillende afmetingen die in willekeurige volgorde aan de applicator worden toegevoerd.

Van de bij HERMA bekende linerless systemen is dit wereldwijd de eerste oplossing in zijn soort die voldoet aan de strenge eisen van logistiek en distributiecentra.

 

Zowel economisch als ecologisch overtuigende voordelen:

Het is niet alleen een kostenbesparende game-changer vanuit het perspectief van logistiek en verzending, maar draagt ​​ook actief bij aan de bescherming van het milieu.

Omdat het HERMA InNo-Liner-systeem de gehele klimaatrelevante CO2-voetafdruk van etiketten drastisch kan verminderen – door zonder dragingsmateriaal te werken – wordt een enorme hoeveelheid afval vermeden. Ook kan door de afwezigheid van een drager elke rol meer etiketten bevatten, zodat zowel het verzendgewicht als de benodigde opslagruimte worden verminderd.

 

Het HERMA InNo-Liner-systeem haalt met gemak de algemeen vereiste cyclussnelheid voor A5- of A6-etiketten en de etiketten kunnen indien nodig in kleur worden voorbedrukt. Bovendien zijn de kosten van de etiketten vrijwel gelijk aan die van een conventioneel zelfklevend etiket.

 

Alle voordelen op een rijtje:

 • Geen dragerafval en dus geen afvalverwerkingskosten
 • Lager transportvolume en gewicht en dus minder CO2-uitstoot
 • Meer materiaal op elke rol en dus minder rolwisselingen
 • Minder materiaalverbruik
 • Variabele etikettenlengte
 • Vrij van siliconen
 • Minder opslagruimte

Kortom, de Herma InNo-Liner is een echte toevoeging voor een duurzamere wereld.

 

Ook heeft de Herma InNo-Liner ten opzichte van gesiliconiseerde linerless etiketteermachines meerdere voordelen

 • Meerkleurendruk mogelijk
 • Diverse printtechnieken mogelijk
 • Permanente definitieve hechting
 • Versnelde cyclussnelheden
Klik om te bekijken of te downloaden

Meer weten? Advies, een vraag of verbruiksmaterialen nodig?
Vul ons contactformulier in of bel 0294 – 411 985.

HERMA is dé standaard in etiketteren. HERMA producten kenmerken zich door bedieningsgemak en proven technology en zijn eenvoudig te integreren in verpakkingslijnen en logistieke systemen.