KWK Polyethyleen (PE) Folie

 

LDPE-folie

KWK folie onderscheidt zich door constante kwaliteit, een geringe dikte-tolerantie, geen regranulaat en is verwerkbaar op vrijwel alle verpakkingsmachines. Dankzij de kwaliteit is er minimale vervuiling aan de lassystemen.

Voor de foodsector hebben wij de best mogelijke gradatie, Grade AA, die in de BRC audit te behalen is. Daarmee is voedselveilig in folie verpakken geen enkel probleem.

 

Breedte (in mm)           : 150 – 2500
Dikte (in my)                 : 12 – 200

 

Duurzaam en besparen
Dankzij de toepassing van een zeer hoge kwaliteit grondstof, geringe dikte-tolerantie en een constante productietemperatuur. Gemiddeld kan met de LDPE folie van KWK een

dikte-besparing van 20% gerealiseerd worden. Dat betekent minder restafval en 20% besparing. Nodema geeft u de garantie dat u de dunnere folie zonder storingen kan verwerken!

 

Folie soorten
Vlakfolie, buisfolie en halfbuisfolie. De folie van KWK is altijd samengesteld volgens nauwkeurig samengestelde recepturen. Daarmee heeft u als gebruiker de garantie dat de kwaliteit altijd constant is.

 

Mogelijke varianten
Geperforeerd en ongeperforeerd, mono/biaxial, glad/halfglad/stroef, antistatisch, repulsief, ingekleurd, bedrukt en voedselveilig.

 

Logo-bedrukking
De PE folies van KWK kunnen worden voorzien van uw logo.

KWK folie is uitermate geschikt voor verwerking in de foodsector

KWK levert folie onder de certificeringscondities van de voedingsbranche 

 

ALLE folie van Bolloré én KWK is volledig recyclebaar