HERMA Etiketteermachines

 

Wat wilt u etiketteren?

Hoe of wat u ook wilt etiketteren. Het is geen enkel probleem met de etiketteermachines van Herma. De Herma etiketteermachine is eenvoudig te bedienen, snel in- en omstelbare machine waarmee hoge snelheden gehaald kunnen worden. Semi-automatisch, vol-automatisch, maar het kan ook handmatig. U zegt het maar.

 

Kom naar Nodema

En neem vooral uw product mee naar onze goed uitgeruste showroom. Daar laten wij u met plezier zien hoe wij uw product kunnen etiketteren. De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Herma etiketteermachines staan in de verpakkingsbranche bekend om hun bedieningsgemak, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Wie vindt dat nou niet belangrijk?

 

Kies hoe u wilt etiketteren?

De belangrijkste factor is de vorm van uw product. Dat bepaalt meestal waar en hoe uw product geëtiketteerd moet worden. Maak een keuze uit de onderstaande mogelijkheden.

OEM/LOSSE UNITS

HANDDISPENSERS

Koop of huur?

Naast het leveren van goede systemen, bieden we deze ook aan op de manier zoals bij de klant past. Zo zijn er mogelijkheden om tijdelijk extra etiketteer capaciteit te leveren doormiddel van huur.

Tijdelijk etiketteercapaciteit nodig? vraag naar de huur mogelijkheden.

 

Herma

Herma is leverancier van etiketteermachines en etiketten. De producten kenmerken zich door gebruiksgemak en proven technology.

Afhankelijk van de toepassing kan gekozen worden uit een H400 of een BASIC etiketteermodule. Dit zijn etiketteermodules die in elk type machine verwerkt zitten.

Herma 400

Een H400 etiketteerkop bezit geïntegreerde bediening en is in stappen verkrijgbaar tot een maximale snelheid van 180m/min!

Door zijn compacte bouwwijze en eenvoudige koppeling in besturing is de H400 uitermate geschikt voor machinebouwers om te integreren in een totaaloplossing.
De Herma H400 beschikt over de nieuwste techniek welke in diverse branches ingezet kan worden

Door de beschermingswaarde van IP66 kan de etiketteerkop in een vochtige omgeving gebruikt worden.

Herma Basic

Herma Basic is de etiketteerkop die veel eenvoudige etiketteer toepassingen kan volbrengen. De Basic wordt aangedreven door een stappenmotor die ook met een encoder gekoppeld kan worden.

De maximale snelheid is 25m/min, wat voor vele toepassingen ruim voldoende is.

Het ophangsysteem is identiek aan die van de Herma H400. Dit maakt een eventueel toekomstige upgrade mogelijk.

Nodema levert  eveneens een complete etiketteeroplossing inclusief transportsysteem welke voor iedereen toegankelijk is!
Een plug and play oplossing geschikt voor het etiketteren van bijna elk product