HERMA Etiketteermachines

 

Wat wilt u etiketteren?

Hoe of wat u ook wilt etiketteren. Het is geen enkel probleem met de etiketteermachines van Herma. De Herma etiketteermachine is eenvoudig te bedienen, snel in- en omstelbare machine waarmee hoge snelheden gehaald kunnen worden. Semi-automatisch, vol-automatisch, maar het kan ook handmatig. U zegt het maar.

 

Kom naar Nodema

En neem vooral uw product mee naar onze goed uitgeruste showroom. Daar laten wij u met plezier zien hoe wij uw product kunnen etiketteren. De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Herma etiketteermachines staan in de verpakkingsbranche bekend om hun bedieningsgemak, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Wie vindt dat nou niet belangrijk?

 

Kies hoe u wilt etiketteren?

De belangrijkste factor is de vorm van uw product. Dat bepaalt meestal waar en hoe uw product geëtiketteerd moet worden. Maak een keuze uit de onderstaande mogelijkheden.

OEM/LOSSE UNITS

HANDDISPENSERS

Herma

Herma is leverancier van etiketteermachines en etiketten. De producten kenmerken zich door gebruiksgemak en proven technology.

Afhankelijk van de toepassing kan gekozen worden uit een H400 of een BASIC etiketteermodule. Dit zijn etiketteermodules die in elk type machine verwerkt zitten.