Etiketteermachines van Nodema

Of het nu gaat om nauwkeurigheid, hoge snelheden of een eenvoudige bediening? Nodema heeft een etiketteersysteem die aan uw wensen voldoet. Om de beste oplossing samen te stellen werkt Nodema samen met Herma. Ongeacht het etiket of de vorm van het te etiketteren product, Nodema gaat de uitdaging graag aan.

 

Uw product

Het aantal etiketteersystemen is eindeloos. De belangrijkste factor is de vorm van uw product. Kies hieronder hoe uw product geëtiketteerd wordt.

Bedrukking zijkant

Bedrukking boven/onder

Bedrukking op rol

Koop of huur?

Naast het leveren van goede systemen, bieden we deze ook aan op de manier zoals bij de klant past. Zo zijn er mogelijkheden om tijdelijk extra etiketteer capaciteit te leveren doormiddel van huur.

Tijdelijk etiketteercapaciteit nodig? vraag naar de huur mogelijkheden.

 

Herma

Herma is leverancier van etiketteermachines en etiketten. De producten kenmerken zich door gebruiksgemak en proven technology.

Afhankelijk van de toepassing kan gekozen worden uit een H400 of een BASIC etiketteermodule. Dit zijn etiketteermodules die in elk type machine verwerkt zitten.

Herma 400

Een H400 etiketteerkop bezit geïntegreerde bediening en is in stappen verkrijgbaar tot een maximale snelheid van 180m/min!

Door zijn compacte bouwwijze en eenvoudige koppeling in besturing is de H400 uitermate geschikt voor machinebouwers om te integreren in een totaaloplossing.
De Herma H400 beschikt over de nieuwste techniek welke in diverse branches ingezet kan worden

Door de beschermingswaarde van IP66 kan de etiketteerkop in een vochtige omgeving gebruikt worden.

Herma Basic

Herma Basic is de etiketteerkop die veel eenvoudige etiketteer toepassingen kan volbrengen. De Basic wordt aangedreven door een stappenmotor die ook met een encoder gekoppeld kan worden.

De maximale snelheid is 25m/min, wat voor vele toepassingen ruim voldoende is.

Het ophangsysteem is identiek aan die van de Herma H400. Dit maakt een eventueel toekomstige upgrade mogelijk.

Nodema levert  eveneens een complete etiketteeroplossing inclusief transportsysteem welke voor iedereen toegankelijk is!
Een plug and play oplossing geschikt voor het etiketteren van bijna elk product