Etiketten leveringen

Breed assortiment, eenvoud voor de klant

Duizenden afmetingen, lijmsoorten en materialen. Fijn dat het bestaat maar u zoekt dat eene etiket dat past bij uw product en productwijze. Een etiket dat niet goed hecht aan de verpakking, de printkwaliteit is niet optimaal of het etiket scheurt bij de verwerking. De kennis van Nodema en de etiketten van Herma bieden het ideale etiket voor uw situatie.

Laat u overtuigen

Een proefpakket op de situatie afgestemd. Die situatie brengen we uiteraard samen goed in kaart. Kosteloos en zonder enig risico kan u vervolgens de voordelen van Herma kwaliteit uitproberen. Uiteraard ligt er ondertussen ook al een zeer aantrekkelijk voorstel.

Het bevalt

Leveren doen we naar u wens. Dit kan ook op afroep. Naast een zorgeloos etiket levert Nodema ook zorgeloze service. Neem contact op via 0294-411985 of sales@nodema.nl en profiteer.

 

Naast de kwalitatief hoogwaardige etiketteersystemen van Herma is Nodema tevens exclusief dealer in Nederland voor de Herma etiketten. De samenwerking volgt op de succesvolle samenwerking tussen Herma en Nodema op het gebied van etiketteersystemen.

Nodema voorziet de klant van professioneel advies. De etiketten kunnen vervolgens rechtstreeks bij Herma besteld worden. Samen met de klant maken we een persoonlijke portal aan waarmee elk type etiket eenvoudig besteld kan worden.

Wel de lokale voorraadhoudende service en toch de voordelen van het rechtstreeks bestellen bij de producent... het kan.

Herma etiketten heeft vrijwel elk denkbare etiket specificatie in haar standaardprogramma.  

Meer weten? Advies, een vraag of verbruiksmaterialen nodig?
Vul ons contactformulier in of bel 0294 - 411 985.