Morgen folie nodig? Nodema regelt het!

 

Samen naar de beste eindverpakking

 

Goede verwerkbaarheid op uw verpakkingsmachine, 24-uurs leveringen, het beste eindresultaat! Nodema helpt u verder. De heldere krimpfolies zijn altijd beschikbaar voor uw toepassing.

 

Probeer vrijblijvend de kwaliteit die bij uw machine en te verpakken product past. We helpen u graag verder.

Direct naar voorraad

 

Op het gebied van folie is Nodema uw partner. Met een uitgebreide kennis van diverse folie soorten en de verschillende toepassingen hoeft u niet verder te zoeken. Nodema is de partner voor alle folie vragen!

 

Wat in 2002 begon met het meeleveren van enkele rollen folie als serviceartikel is in 2016 uitgegroeid tot een aparate vestiging gericht op kwaliteit en service.

 

De specialisatie van Nodema richt zich op de polyolefine en de polyethyleen folies.

 

In toenemende mate leveren we ook bedrukte folie. Hierbij kan het gaan om een standaard bedrukking of een gepersonaliseerde bedrukking.

 

Ook met de folieartikelen streeft Nodema naar een optimale kwaliteit. Dit doen we door in direct contact te staan met de producenten. De kennis van de folieverpakkingsmachines speelt hierbij een grote rol. Klantvoordelen die gerealiseerd worden:

  • Hoogwaardige eindverpakking
  • Hoogste standaard, certificeringen voedselverwerking
  • Verlening levensduur van de verpakkingsmachine
  • Maatschappelijk verantwoord verpakken

 

Meedenken met de klant, hoge kwaliteitseisen en vooral een oplossingsgerichte werkwijze. We garanderen dat een klant nooit zonder folie komt. ‘’Er is altijd een oplossing!’’

 

Dagelijks leveringen uit voorraad

Elke dag worden vanuit het magazijn de vrachtwagens geladen. Hierdoor kunnen bestellingen voor 15.00uur de daaropvolgende werkdag bij de klant geleverd worden.

 

Met de 450 palletplaatsen is er altijd een passende folie op voorraad.

 

Nog geen 15.00 uur? bel of mail ons en u kan morgen al verpakken.