Morgen folie nodig? Nodema regelt het!

 

Onze standaardfolie
Nodema levert folie van Bolloré en KWK, belangrijke leveranciers van folie.
De specialisatie van Nodema richt zich op de polyolefine en de polyethyleen folie.
De meest gangbare folie is vaak voorradig.

 

De beste eindverpakking
Nodema folie is uitermate goed verwerkbaar op uw verpakkingsmachine. Afhankelijk van het te verpakken product kunnen wij een passende (krimp)folie leveren.

 

Advies
Wilt u een goed advies welke folie u het beste kunt gebruiken voor het verpakken van uw product? Een telefoontje naar Nodema en een van de foliespecialisten staat u graag te woord met een passend advies.

 

Speciale folie 
Het kan zijn dat u voor het verpakken van een product speciale wensen heeft of andere eigenschappen van een folie verwacht dan standaard. Er is veel mogelijk.

 

Showroom 
Een nieuw product? Kom met uw klantenwerk naar onze showroom en test wat de beste manier is om uw product te verpakken. In onze demonstratieruimte staan al onze verpakkingsmachines voor u opgesteld. Maak een afspraak en kom testen.

 

Nooit-misgrijp-garantie
Dat lukt vaak, maar met de huidige levertijden en uitdagingen doen wij onze best voor u ! Met de 450 palletplaatsen is er vaak een passende folie op voorraad.
Hoewel we ervan uitgaan dat u op tijd bestelt, zijn we creatief genoeg om een oplossing te vinden als u toch onverwacht mis grijpt.