Folie verpakkingsmachines van BVM en Smipack

Wat wilt u verpakken?

U weet natuurlijk waarom u uw producten in folie wilt verpakken en welke functie u van een folie verwacht. Heeft u toch nog vragen over het type folie dat u wilt gebruiken, bel dan een van onze foliespecialisten.

Of kijk op de foliepagina. Folie heeft voor Nodema geen geheimen. Net als onze complete verpakkingslijnen.

 

Machines op maat

Nodema levert maatwerk in verpakkingsoplossingen met onder meer BVM en SMIPACK. Zowel met handmatige, semi-automatische als met volautomatische systemen. Elk systeem zorgt voor een oplossing die is afgestemd op het doel van uw verpakking, uw product en de productieomvang.

 

Service op maat

Met bijna 2.000 geïnstalleerde systemen in Nederland, mag u wel iets van Nodema verwachten. Zoals uitstekende service, onderhoud en flexibiliteit. Nagenoeg alle spare-parts zijn in voorraad. Want stilstand daar hebben we, net als u, een hekel aan. Onder aan deze pagina vindt u voorbeelden welke marktsegmenten wij onder meer bedienen.

 

Showroom

Doe de gratis test. U wilt graag weten of u een specifiek product kunt verpakken. In onze ruime showroom in Weesp nemen wij graag met u de proef op de som.

 

BVM

Deze hoogwaardige machineleverancier biedt een ruim assortiment aan verpakkingsoplossingen. Van eenvoudige krimptunnels tot aan complexe verpakkingsstraten.

 

Smipack

Van handbediende koepelsealers tot en met een geheel geautomatiseerd, volcontinu systeem. Kortom: Een breed inzetbare, in modulaire machine met een hoog bedieningsgemak.

Kwalitatief hoogwaardige, innovatieve apparatuur van gestandaardiseerde verpakkingsmachines tot complete systeembouw. Eenvoudige smart display bediening.

Lees meer

Het assortiment aan machines varieert van handmatige te bedienen koepelsealer tot geheel geautomatiseerde lijnen geschikt voor 24/7 productie.

Lees meer

Een greep uit de marktsegmenten

 

  • Bakkerijen, brood verpakken (pilowpack).
  • E-commerce/logistiek, retour- en outboundverpakkingen mét adressering
  • Levensmiddelen, veilig verpakken
  • Wasserijen, textiel verpakken
  • Sociale Werkvoorziening, o.a. loonverpakkingen
  • Logistiek, retour- en outbound verpakkingen
  • Grafische sector, gereed product

 

 

Morgen folie nodig? Nodema regelt het!

Bestellingen geplaatst voor 15.00 uur worden

de volgende werkdag bij u afgeleverd!

 

Onze standaardfolie

Nodema levert folie van Bolloré en KWK, belangrijke leveranciers van folie.

De specialisatie van Nodema richt zich op de polyolefine en de polyethyleen folie.

De meest gangbare folie zijn altijd voorradig.

 

De beste eindverpakking

Nodema folie is uitermate goed verwerkbaar op uw verpakkingsmachine. Afhankelijk van het te verpakken product kunnen wij een passende (krimp)folie leveren.

 

Advies

Wilt u een goed advies welke folie u het beste kunt gebruiken voor het verpakken van uw product? Een telefoontje naar Nodema en een van de foliespecialisten staat u graag te woord met een passend advies.

 

Speciale folie 

Het kan zijn dat u voor het verpakken van een product speciale wensen heeft of andere eigenschappen van een folie verwacht dan standaard. Er is veel mogelijk. 

 

Showroom 

Een nieuw product? Kom met uw klantenwerk naar onze showroom en test wat de beste manier is om uw product te verpakken. In onze demonstratieruimte staan al onze verpakkingsmachines voor u opgesteld. Maak een afspraak en kom testen.

 

Nooit-misgrijp-garantie

Dat lukt! Met de 450 palletplaatsen is er altijd een passende folie op voorraad.

Nodema garandeert dat u nooit zonder folie komt te staan. Hoewel we ervan uitgaan dat u op tijd bestelt, zijn we creatief genoeg om een oplossing te vinden als u toch onverwacht mis grijpt.

 

Dus: Nog geen 15.00 uur? bel of mail ons en u kan morgen al in folie verpakken.