Folieverpakkingsmachines van BVM en Smipack

Wat wilt u verpakken?

U weet natuurlijk waarom u uw producten in folie wilt verpakken en welke functie u van een folie verwacht. Heeft u toch nog vragen over het type folie dat u wilt gebruiken, bel dan een van onze foliespecialisten.

Of kijk op de foliepagina. Folie heeft voor Nodema geen geheimen. Net als onze complete verpakkingslijnen.

 

Machines op maat

Nodema levert maatwerk in verpakkingsoplossingen met onder meer BVM en SMIPACK. Zowel met handmatige, semi-automatische als met volautomatische systemen. Elk systeem zorgt voor een oplossing die is afgestemd op het doel van uw verpakking, uw product en de productieomvang.

 

Service op maat

Met bijna 2.000 geïnstalleerde systemen in Nederland, mag u wel iets van Nodema verwachten. Zoals uitstekende service, onderhoud en flexibiliteit. Nagenoeg alle spare-parts zijn in voorraad. Want stilstand daar hebben we, net als u, een hekel aan. Onder aan deze pagina vindt u voorbeelden welke marktsegmenten wij onder meer bedienen.

 

Showroom

Doe de gratis test. U wilt graag weten of u een specifiek product kunt verpakken. In onze ruime showroom in Weesp nemen wij graag met u de proef op de som.

 

BVM

Deze hoogwaardige machineleverancier biedt een ruim assortiment aan verpakkingsoplossingen. Van eenvoudige krimptunnels tot aan complexe verpakkingsstraten.

 

Smipack

Van handbediende koepelsealers tot en met een geheel geautomatiseerd, volcontinu verpakkingssysteem. Kortom: Een breed inzetbaar programma met een hoog bedieningsgemak.

Een greep uit de marktsegmenten

– Bakkerijen, brood verpakken (pilowpack)

– E-commerce/logistiek, retour- en outboundverpakkingen mét adressering

– Levensmiddelen, veilig verpakken

– Wasserijen, textiel verpakken

– Sociale Werkvoorziening, o.a. loonverpakkingen

– Logistiek, retour- en outbound verpakkingen

– Grafische sector, gereed product

Kwalitatief hoogwaardige, innovatieve apparatuur van gestandaardiseerde verpakkingsmachines tot complete systeembouw. Eenvoudige smart display bediening.

Lees meer

Het assortiment aan machines varieert van handmatige te bedienen koepelsealer tot geheel geautomatiseerde lijnen geschikt voor 24/7 productie.

Lees meer