Bundelpakker folieverpakkingsmachine

 

De multi- inzetbare machines

De bundepak machines van Nodema zijn onder veel omstandigheden in te zetten. Uiteraard voor traditionele bundelverpakkingen zoals tray en multipacks. De machines van Nodema zijn ook perfect in te zetten voor grote producten die goed beschermd moeten worden, Voorbeeld projecten hiervan zijn: deuren, lijsten en kozijnen.

Andere voorkomende toepassingen waar de bundepakker machine voor worden ingezet. Flessen in formatie, aerosols, lijsten, blikken en dozen.

 

Waarom bent u bij Nodema aan het juiste adres?

Naast de ruime ervaring met een grote diversiteit aan projecten heeft Nodema ook nog eens het grootste aanbod aan machines. Juist altijd de juiste machine voor uw situatie. In samenwerking met BVM en met Smipack is er een oplossing van handmatig tot volledig geautomatiseerd en van standaard tot volledig maatwerk.

 

Bedrukte verpakkingen

Gepositioneerd het logo en productinformatie rondom het producten? De overlap machines van Nodema produceren de consumenten verpakking zoals u deze wenst.

 

Werking bundelpakmachine

De bundelpakmachines zijn ontworpen om tray’s, bundels (bijvoorbeeld flessen in formatie) of grote producten te verpakken. De machine werkt met een boven en onder rol die aan elkaar gelast worden. De folie vormt een gordijn waar het product middels een transportband doorheen loopt. Nadat het te verpakken product voorbij het folie gordijn is wordt deze aan de folie afgelast. Het product wordt getransporteerd door de krimptunnel waar de folie zich strak om het product krimpt.

De eindverpakking kenmerkt zich door de open zijdes. De verpakking is ideaal voor bundelen, bescherming en transport.

Meer weten? Advies, een vraag of verbruiksmaterialen nodig?
Vul ons contactformulier in of bel 0294 – 411 985.