Papierverpakkingsmachines van BVM

Service op maat

Met bijna 2.000 geïnstalleerde systemen in Nederland, mag u wel iets van Nodema verwachten. Zoals uitstekende service, onderhoud en flexibiliteit. Nagenoeg alle spare-parts zijn in voorraad. Want stilstand daar hebben we, net als u, een hekel aan. Onder aan deze pagina vindt u voorbeelden welke marktsegmenten wij onder meer bedienen.

 

Showroom

Doe de gratis test. U wilt graag weten of u een specifiek product kunt verpakken. In onze ruime showroom in Weesp nemen wij graag met u de proef op de som.

 

BVM

Deze hoogwaardige machineleverancier biedt een ruim assortiment aan verpakkingsoplossingen. Van eenvoudige krimptunnels tot aan complexe verpakkingsstraten.

Een greep uit de marktsegmenten

– E-commerce/logistiek, retour- en outboundverpakkingen mét adressering

– Logistiek

BVM Papertec 800

Kraftpapier, zonder PE coating EN zonder papierafval!

 

Namens onze leverancier BVM Brunner presenteren wij DE innovatie op E-commerce verpakkingsgebied:

 

De nieuwe en innovatieve volautomatische papierverpakkingsmachine, de BVM Papertec 800.

 

BVM en Nodema zijn beiden erg betrokken bij thema’s als duurzaamheid en vandaar is de nieuwe BVM Papertec ontwikkeld en succesvol geïntroduceerd bij onze klanten.

 

De nieuwe BVM Papertec 800 verpakt verzendartikelen van verschillende afmetingen. Van een paar sokken tot een jasje, alle producten worden volautomatisch verpakt in een aan alle kanten gesloten papieren verpakking en voorzien van een verzendetiket.

 

Met kraftpapier, zonder PE-coating en zonder papierafval, worden de artikelen precies passend verpakt en verzendklaar gemaakt. Het papier is volledig recyclebaar en composteerbaar. Een hersluitoptie stelt de klant in staat de verpakking opnieuw te gebruiken voor het verzenden van retouren. Dit papier is beduidend goedkoper dan bijvoorbeeld karton en in het proces worden rollen gebruikt van slechts één breedte. Het volledig geautomatiseerde verpakkingsproces in de BVM Papertec 800 maakt ook aanzienlijke besparingen op personeelskosten mogelijk. Doordachte processen binnen dit toekomstgerichte systeem zorgen voor procesveilige en betrouwbare productieprocessen.

 

Tal van online retailbedrijven hebben zich ten doel gesteld om in de nabije toekomst klimaatneutrale producten te produceren. Door het gebruik van de nieuwe BVM Papertec 800 kunnen innovatieve en milieuvriendelijke concepten eenvoudiger worden geïmplementeerd (zoals het drastisch verminderen van het materiaalgebruik door het gebruik van papieren verpakkingen) en kunnen uw gewenste doelen sneller worden bereikt.

 

Op het nieuwe machineconcept en de innovatieve verpakking zijn tal van patenten geregistreerd en eigendomsrechten verleend.

Lees meer