Wasserij, schoon wasgoed perfect verpakt.

 

Perfect gewassen, goed verpakt

De producten zijn schoon en fris gewassen. Dat is precies hoe elke wasserij haar werk bij de eindklant wil aanleveren. Of het nu gaat om lakens voor hotels, handdoek rollen voor sanitair, tafellakens voor restaurants of dekens voor de luchtvaart? Het wordt verpakt met de machines en de folie van Nodema.

 

De oplossing

Ondanks de grote diversiteit aan producten die gewassen worden is de vraag die bij Nodema komt te liggen veelal gelijk, de producten moeten na het reinigingsproces beschermd worden tijdens transport en opslag naar de klant.

Voor iedere verpakkingsvraag vanuit de wasserijen is een oplossing beschikbaar. Zo zijn er handmatige systemen om grote diversiteit en kleine series door elkaar te verpakken, zijn er automatische systemen om grote series te verpakken en complete systemen om diverse producten door elkaar op hoge snelheid te verpakken.

 

Folie

Wasserijen gebruiken doorgaans LDPE folie voor het verpakken. LDPE folie heeft als functionele eigenschappen; hoge mate van transparantie, goed lasbaar en een hoge scheurweerstand. De meest voorkomende breedtes en diktes zijn uit voorraad leverbaar.

Meer weten? Advies, een vraag of verbruiksmaterialen nodig?
Vul ons contactformulier in of bel 0294 – 411 985.