Nodema servicediensten

Uitstekende service is een belangrijk speerpunt. Voor u het verschil tussen productie of stilstand. Ons A-team aan goed opgeleide servicemonteurs, van mechanisch en elektrisch tot en met het programmeren, zorgt voor probleemloos werkende systemen. Installaties die voor levering in onze werkplaats worden voorbereid en getest. Zodat u onmiddellijk kunt produceren.

 

Snelle reactietijden

Tijd is geld. Mocht u onverhoopt toch een probleem tegenkomen, dan is onze speciale servicedesk 24/7 bereikbaar. Onze technici staan altijd paraat voor het installeren, onderhouden en repareren van door ons geleverde installaties. Kan een storing niet telefonisch worden opgelost dan wordt een monteursbezoek ingepland.

 

Nodema Serviceovereenkomst

Productieverlies is zonde. Sluit een serviceovereenkomst met Nodema af en u voorkomt onverhoopte stilstand door achterstallig onderhoud. Regelmatig preventief onderhoud is essentieel voor het storingsvrije installaties. Die zorg nemen wij graag van u over.

 

Meer voordeel voor u

Heeft u een Nodema-serviceovereenkomst dan maakt u gebruik van onze

– vooraf ingeplande servicebeurten

– de 24/7 servicedesk

– voorrang bij eventuele storingen

– korting op te leveren onderdelen

– onze Nodema Servicegarantie

 

Nodema servicegarantie

In combinatie met een serviceovereenkomst garanderen wij u om binnen een vastgestelde tijd na storingsmelding de machine weer operationeel te hebben. Kunt u weer doorgaan.

 

Meer weten? Advies, een vraag of verbruiksmaterialen nodig?
Vul ons contactformulier in of bel 0294 – 411 985.