Nodema servicediensten

 

Het succes heeft Nodema voor een groot deel te danken aan haar servicediensten. Dit is dan ook een belangrijk speerpunt.

 

Nodema Serviceteam

 

Een team van goed opgeleide servicemonteurs, met verschillende disciplines van mechanisch elektrisch t/m programmeren, staan paraat voor het installeren, onderhouden en repararen van de door ons te leveren/geleverde installaties. In onze werkplaats wordt de installatie voorbereid en eventueel aangepast aan de wensen van de klant zodat de machine optimaal kan functioneren.

 

Nodema Servicedesk

 

Het kan voorkomen dat uw verpakkingsmachine niet doet wat u wilt. Hiervoor is onze speciale servicedesk bereikbaar. In de meeste gevallen kan een storing telefonisch verholpen worden. Is dit niet mogelijk dan wordt er een monteursbezoek ingepland. Om zeker te zijn dat dergelijke situaties zo min mogelijk optreden is goed onderhoud noodzakelijk.

 

Nodema Serviceovereenkomst

 

Om te voorkomen dat er productieverlies optreedt door achterstallig onderhoud biedt Nodema de mogelijkheid een serviceovereenkomst af te sluiten voor de geleverde installaties. Het uitgangspunt van de Nodema serviceovereenkomst is het ontzorgen van de klant.

29 jaar ervaring heeft geleerd dat regelmatig preventief onderhoud essentieel is voor het storingsvrij draaien van de installaties. Naast een van te voren met de klant afgesproken aantal servicebeurten, geniet de gebruiker ook van de volgende voordelen:

  • Het gebruik maken van de helpdesk.
  • Voorrang bij eventuele storingen.
  • Vaste korting op te leveren onderdelen.

 

Nodema Servicegarantie

 

Ook geeft Nodema servicegarantie in combinatie met een serviceovereenkomst om binnen een vastgestelde tijd na storingsmelding de machine weer operationeel te hebben. Hierdoor houdt u gegarandeerd uw productieproces in gang.

Meer weten? Advies, een vraag of verbruiksmaterialen nodig?
Vul ons contactformulier in of bel 0294 – 411 985.