Print and apply

 

 

Nodema biedt altijd maatwerk op het gebied van print and apply oplossingen. Of het nu gaat om het aanbrengen van een etiket, het rechtstreek printen op het product of het on demand printen op een etiket Nodema heeft de oplossing in huis.

Welke oplossing ook van toepassing is, Nodema garandeerd altjid hoge nauwkeurigheid en goede service.

 

Print

Nodema heeft samenwerkingen met diverse printerleveranciers. Elke ontwikkelaar van printers heeft eigen kwaliteiten. Aan de hand van de klant situatie kan de beste printer geslecteerd worden. Deze kan worden geplaatst op een transportsysteem of een bestaande productlijn.

 

Apply

Voor het aanbrenegen van het etikt zijn er tal van mogelijkheden. Etiketten kunnen zowel op rond als vlakke producten worden aangebracht. Nodema is in Nederland de dealer van Herma etiketteermachines. Deze kenmerken zich door compactheid, hoge preciesie en eenvoudige bediening. Er is zowel een Basic al een Top variant beschikbaar.

 

Print & Apply

Een print & apply systeem is een combinatie van een print systeem voor optimale flexibiliteit en een apply etiketeeersysteem voor extra uitstraling. Deze systemen worden ingezet om een THT of productie datum toe te voegen aan een voor bedrukt etiket. Dit kan een etiket zijn met voorbedruk logo of met voedingswaarden.

Bij Nodema bent u verzekerd dat de jusite combinaite van printer en etiketteermachine ingezet wordt.

Meer weten? Advies, een vraag of verbruiksmaterialen nodig?
Vul ons contactformulier in of bel 0294 – 411 985.