Verpakkingsmachine

 

 

De verpakking

Voor vrijwel elk product is een verpakking noodzakelijk. De keuze van de verpakking is van veel factoren afhankelijk. De eigenschappen van het te verpakken product, de omstandigheden waar het aan wordt blootgesteld en de uitstraling die de uitstraling richting de klant. Allemaal factoren waarmee rekening wordt gehouden bij de keuze van de verpakking.

 

Wat is voor u de ideale verpakking

Aan de hand van de productieomgeving en gewenste eindverpakking kan er bekeken worden wat voor u de ideale verpakking is en hoe deze verpakking te realiseren. Nodema heeft kennis en ervaring met diverse verpakkingsmogelijkheden en specialist op het gebied van folieverpakken.

 

Folieverpakken

Het verpakken in folie biedt veel voordelen. Folie biedt met een laag gewicht en weinig volume een hoge mate van bescherming. Deze twee eigenschappen zijn in het distributieproces van grote waarde.

Met een heldere krimpfolie kan ook een luxe uitstraling aan een product worden meegegeven. Tevens is een product met folie automatisch verzegeld.

 

Verpakkingsmachines

De verpakkingsmachines van Nodema zijn altijd passend bij het productieproces. De machine zal met capaciteit en eenvoud van bedienen perfect aansluiten.

 

Nodema is in Nederland leverancier voor de merken BVM en Smipack. Beide merken hebben hun specifieke eigenschappen en zijn geschikt voor diverse toepassingen. We helpen graag bij het vinden van de ideale verpakkingsoplossing.

Meer weten? Advies, een vraag of verbruiksmaterialen nodig?
Vul ons contactformulier in of bel 0294 – 411 985.