Bolloré Krimpfolie

 

Sinds oktober 2007 zijn wij exclusief de importeur van de Bolloré krimpfolie. Bolloré is een van de beste heldere krimpfolie-fabrikanten ter wereld en heeft voor alle denkbare producten de bijpassende foliekwaliteit! Tevens heeft Bolloré een zeer helder biologisch afbreekbare folie in huis: de Bolphane BTTO!! ! Vraag vrijblijvend een offerte aan! (tel: 0294 411 985).

Bolphane ® BE

Bolphane ® BE is de standaard folie geschikt voor een breed spectrum van toepassingen, waarbij een centerfolded/halfbuis folie nodig is.
Zijn sterke krimpkracht zorgt ervoor dat deze folie voor vele applicaties geschikt is en hierdoor onder de multipacking folies behoort.

» Lees meer

Bolphane ® BY

Bolphane ® BY is door de unieke technische eigenschappen uitstekend om goede resultaten te leveren op manuele- en/of automatische hoge snelheid machines.

» Lees meer

Bolphane ® BX

Bolphane ® BX is de standaard folie die een breed spectrum van toepassingen waarbij een vlakke folie nodig is. Zijn sterke krimpkracht maakt het een goede kandidaat voor multipacking toepassingen.

» Lees meer

Bolphane ® BRX

Bolphane ® BRX is een folie met unieke kwaliteiten. BRX is een softshrink folie waarmee diverse buigbare producten verpakt kunnen worden. Tevens is de foile uitermate geschikt voor producten die gevoelig zijn voor hoge temperaturen.

» Lees meer

Bolloré Krimpfolie

Bolloré Krimpfolie