Bolloré Krimpfolie

 

Nodema is exclusief importeur van de Bolloré krimpfolie, een van de beste heldere krimpfolie-fabrikanten ter wereld. Voor elk te verpakken product is er een passende folie. Bolloré heeft met de Bolphane ® B-Nat een zeer heldere, biologische folie in huis! Hoe groen wilt u het hebben? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bolloré BE

Bolphane ® BE is de standaardfolie geschikt voor een breed aantal toepassingen, waarbij een centerfolded/halfbuisfolie nodig is. Zeer geschikt voor multipacking toepassingen.

» Lees meer

Bolloré BY

Bolphane ® BY is door de unieke technische eigenschappen geschikt voor manuele- en/of automatische hoge snelheid machines.

» Lees meer

Bolloré BX

Bolphane ® BX is de standaard folie voor een breed spectrum aan toepassingen waarbij een vlakke folie nodig is. Door zijn sterke krimpkracht geschikt voor multipacking toepassingen.

» Lees meer

Bolloré BRX

Bolphane ® BRX is een folie met unieke kwaliteiten. BRX is een softshrink folie waarmee diverse buigbare producten verpakt kunnen worden. Tevens is de foile uitermate geschikt voor producten die gevoelig zijn voor hoge temperaturen.

» Lees meer

Bolloré B-Nat

Bolphane ® B-Nat Bio-based is een folie met unieke kwaliteiten. is een ultradunne folie met 40% groene polyethyleen. Groene PE is gemaakt met uit suikerriet gewonnen ethanol. .

» Lees meer

Bolloré BRi

Bolphane ® BRi is een ultradunne display-krimpfolie op basis van bio-georiënteerd polyethyleen (BO-PE) en 30 % gerecycleerde grondstof

» Lees meer

Bolloré BFF

Bofresh® BFF is een antifog krimpfolie. Het is de ideale folie om de presentatie van uw klanten te optimaliseren op voedingsproducten die onderhevig zijn aan temperatuurschommelingen.

» Lees meer

Bolloré folie is uitermate geschikt voor verwerking in de foodsector

Bolloré levert onder de certificeringscondities van de voedingsbranche 

 

ALLE folie van Bolloré én KWK is volledig recyclebaar

Bolloré Krimpfolie

Bolloré Krimpfolie