Over Nodema BV

 

Sinds 1987, het jaar waarin Nodema is opgericht, heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in de verkoop, service en onderhoud van verpakkingstoepassingen, met vergaande specialisatie in folie verpakkingsmachines, etiketteermachines en feedersystemen en bijbehorende verbruiksmaterialen.

 

Middels een combinatie van onze producten wordt de passende oplossing gerealiseerd. Luisteren naar de wensen van de klant, werken met één aanspreekpunt en het samen realiseren van de doelstelling is waar Nodema voor gaat!

 

Nodema heeft in de loop der jaren vele verpakkingsmachines in diverse uitvoeringen in heel Nederland geleverd. Door de veelzijdigheid van oplossingen die Nodema de klant biedt wordt dit aantal elk jaar fors hoger. Nodema heeft in 2011 de mijlpaal 1.500 machinesklanten behaald en dit aantal groeit nog elk jaar fors door!

 

En daar zijn wij erg trots op!

 

Het Nodema team bestaat op dit moment uit negentien professionele en enthousiaste medewerkers. Verdeeld over de afdelingen service, verkoop machines, verkoop folie, voorraadbeheer en administratie.

 

In het 29 jarig bestaan van Nodema is een sterke service organisatie opgebouwd. Uiteraard beschikt Nodema over de benodigde papieren om te voldoen aan de normen van nu. Hiervoor beschikt Nodema inmiddels over de VCA, NEN en ISO 9002 papieren.

Meer weten? Advies, een vraag of verbruiksmaterialen nodig?
Vul ons contactformulier in of bel 0294 – 411 985.