Over Nodema

Nodema is een ISO gecertificeerde onderneming die al bijna 35 jaar gespecialiseerd is in de verkoop, service en onderhoud van verpakkingstoepassingen. In het bijzonder folieverpakkingsmachines, etiketteersystemen, feeders en verbruiksmaterialen zoals folie.

 

Grote expertise

Uw doelstellingen zijn ook onze doelstellingen. Daarom vindt u in Nodema al tientallen jaren een creatieve, oplossingsgerichte partner. In totaal leverde en installeerde Nodema zo’n 2.000 verpakkingsoplossingen. Zowel in sales als technisch zijn wij niet snel overvraagd.

 

Eén aanspreekpunt

Luisteren naar de wensen van de klant, werken met één aanspreekpunt en het samen realiseren van uw doelstellingen. Dat kunnen we door het leveren de juiste mix aan machines en materialen. En altijd maatwerk.

 

Ons team

Het Nodema team bestaat op dit moment uit negentien professionele en enthousiaste medewerkers. Verdeeld over de afdelingen service, verkoop machines, verkoop folie, voorraadbeheer en administratie. De lijnen zijn kort, waardoor wij slagvaardig blijven.

 

Milieu

Voor Nodema is het duurzaam verpakken een nog belangrijker onderdeel geworden.

Er wordt door onze leveranciers hard gewerkt om de Europese richtlijnen te volgen. Sterker nog, zij willen graag voorop lopen. Onze folies zijn dan ook volledig recyclebaar.

 

ISO 9002, VCA en NEN

Nodema is een sterke serviceorganisatie en beschikt over de benodigde papieren om te voldoen aan de normen van nu. Aan het toeval laten we niets over.

 

Meer weten? Advies, een vraag of verbruiksmaterialen nodig?
Vul ons contactformulier in of bel 0294 – 411 985.